Username *
Password *
Remember Me

- Sa zadovoljstvom najavljujemo holivudsku zvijezdu Kevina Costnera kao našeg novog brend ambasadora. Višestruki dobitnik Oscara, strastveni glazbenik i aktivist za zaštitu okoliša idealna je osoba za predstavljanje naših ideala na globalnoj razini jer dijelimo zajedničke temeljne vrijednosti - objavila je danas modna kuća Jacques Lemans.

kevin1

- Ono što proslavljenu zvijezdu čini savršenim predstavnikom renomiranog austrijskog branda je njegova strast prema sportu, obitelji i prirodi, kao i njegov životni stil. Kao strastveni ronioc i obožavatelj mora, Kevin Costner posebno cijeni Jacques Lemans Sport i Classic kolekciju. Stoga je on mnogo više od našeg ambasadora – također je važan partner tvrtke. Vlastita kolekcija popularnog glumca, koja savršeno odražava njegov duh i životni stil, bit će lansirana na tržište tijekom prvog tromjesečja 2014. i biti dostupna diljem svijeta – objavljeno je. Prve fotografije kampanje snimio je poznati fotograf Mayk Azzato, a snimanje je održano u Santa Barbari, Kalifornija.U kampanji se pojavljuje i Kevinova supruga, bivša manekenka Christina.

kevin4

Prije više od četiri desetljeća, austrijska tvrtka Jacques Lemans etablirala se kao jedan od vodećih svjetskih brendova na području satova. Njihove ekskluzivne kolekcije satova dostupne su i vrlo tražene u više od 130 zemalja. Sa središnjicom u St. Veinu/ Glanu i podružnicama diljem svijeta, ovaj austrijski brend danas zauzima istaknuto mjesto na tržištu satovima, te nastavlja razvijati iznimno uspješne suradnje s vodećim zrakoplovnim kompanijama.

kevin2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location