Username *
Password *
Remember Me

Legende glazbene scene, Jura Stublić i njegov FILM, nastupit će na zagrebačkom koncertu Antenaplugged u srijedu, 12. veljače u 21 sat u Green Gold Clubu. Ulaz je besplatan. - Grupa FILM se za nastup priprema u našem tajnom kampu na Korčuli. Svakodnevno vježbaju i treniraju kondiciju, a mene su ostavili u Zagrebu da pripremim sve što je potrebno za povijesni spektakl - poručuje Jura Stublić.

 

FRONT

 

Nakon sjajnog prvog ovogodišnjeg Antenapluged-a, drugi od tri besplatna koncerta koja najslušaniji zagrebački radio - Antena Zagreb poklanja svojim slušateljima još jedno iznenađenje. - Grupi FILM i Juri Stubliću na pozornici će se pridružiti još jedna glazbena legenda. To će još neko vrijeme ostati tajna, a vjerujem kako će naši slušatelji biti jako zadovoljni i drugim koncertom. Pozivam sve da dođu što ranije u Green Gold Club kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto i nesmetano uživali u glazbenom spektaklu! - izjavio je ambasador koncerta, radijski DJ Saša Lozar.

Popularni zagrebački radio besplatano uživanje u svirkama najpopularnijih izvođača hrvatske urbane glazbe poklanja već treću godinu zaredom, a početak ovogodišnje rock groznice pokazao se kao izvrstan lijek protiv hladnoće i nezaboravan provod u ovim tmurnim danima. Na ovogodišnjim Antenaplugged koncertima očekuju nas brojne glazbene poslastice i iznenađenja stoga ne propustite srijede, 12. i 26. veljače od 21 sat kada nas na pozornici Green Gold Cluba očekuju nezaboravani provodi uz legende hrvatske urbane glazbe.

 

jura-stublic-grupa-film