Username *
Password *
Remember Me

Što god ona napravi, kad govorimo o modi, to definitivno ima publiku diljem svijeta. A s cipelama je posebno povezana, baš kao i njezin lik u Seks & Gradu, jer Sarah Jessica Parker djelomično je zaslužna za popularizaciju slatkih, šarenih i nosivih modela kakvi se nalaze i u njezinoj prvoj samostalnoj kolekciji cipela koja će se ekskluzivno prodavati u američkom  Nordstromu.

SARAH1

Crnih je cipela u kolekciji najmanje - tu su tek tamne elegantne salonke i Mary Jane modeli, a osim toga, nova SJP linija nudi ženstvene i nosive štikle u pastelnim i jačim nijansama, s remenčićima, baš kao i špagerice platforme. Parker je kolekciju osmislila uz pomoć Georgea Malkemusa iz kuće Manolo Blahnik, čije je cipele nosila i u slavnoj seriji, a upravo njoj MB može zahvaliti na dodatnoj popularnosti. Naime, iako su Manolo Blahnik cipele i prije nje bile poznate, SJP im je osigurala još veću slavu i nedodirljiv status stilskih ikona. No, cijene njezinih modela neće biti toliko visoke jer Sarah voli dostupnu modu, kako je više puta naglasila. Cijene se kreću od 195 do 485 dolara. Kolekcija u Nordstrom stiže 28. veljače ove godine.

sjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos1 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos2 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos3 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos4 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos5 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos6 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos7 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos8 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos9 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos10 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos11 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos12 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos13 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos14 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos15 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos16 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos17 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos18 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos19 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos20 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos21 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos22 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos23 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos24 crsjp-sarah-jessica-parker-shoe-collection-photos25 cr