Username *
Password *
Remember Me

Pred pariškom je Sephorom na Champs-Elysées  jučer bila velika gužvancija: sam dizajner Marc Jacobs osobno je stigao na lansiranje vlastite beauty kolekcije, a autograme su poželjele brojne ljubiteljice luksuzne šminke.

 

1 Marc Jacob

 

Make-up linija dizajnera koji je nedavno napustio kuću Louis Vuitton, može se nabaviti ekskluzivno u Sephori i njegovim modnim dućanima, a krase je snažne nijanse i jednostavna, obla pakiranja. Marc, kao ljubitelj estetski dotjeranog produkt dizajna odlučio je ljubiteljicama kozmetike ponuditi jednostavne beauty alate koji će pronaći ulaz u brojne domove.

Naime, nijanse su prilagođene za dan, ali i za noć, pa se među njegovim bojama mog naći puderi i sjenila za konturiranje, kao i ruževi i lakovi za nokte prilagođeni top nijansama sezone. Modni znalac boje svoje šminke naravno kombinira s onima u vlastitoj modnoj kolekciji, te tako nudi jedan zaokruženi lifestyle okvir. Inače, Marc voli boje, njegove su kreacije uvijek, barem one pod njegovim imenom, bile prepune utjecajnih nijansi i uzoraka, koje on često predlaže i u jednoj kombinaciji. Jacobs je u svijetu mode poznat kao ljubitelj retro krojeva, ali i kao veliki majstor koji ih je u stanju stilski prevoditi u moderne formule.

Foto: image.net

 

2 marc sephora

3 Marc Jacob

Marc Jacobs i obožavateljice

4 Marc Jacob

5 Marc Jacob

10  Marc Jacob cr

ESTABLISHED-MARC-JACOBS-COSMETICS-5-low-1680x1260 cr

Marc-Jacobs-Beauty-1 cr

Marc-Jacobs-Beauty-full-collection-info

Marc-Jacobs-Style-Eye-Con-No.3-Plush-Shadow-Palette-The-Glam

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location