Username *
Password *
Remember Me

- Svojim instinktivnim i profinjenim talentom, te jedinstvenom i delikatnom ljepotom koja odiše odvažnošću, tridesetjednogodišnja Lupita Nyong’o u trenu je oborila svijet s nogu - objavio je Lancôme u najavi svoje nove ambasadorice - Oskara za najbolju sporednu ulogu osvojila je dirljivim utjelovljenjem lika Patsey u hvaljenom filmu Stevea McQueena „12 godina ropstva“, a ujedno je postala i četvrta Lancômeova ambasadorica koja se može pohvaliti ovom prestižnom nagradom. Ta joj je uloga donijela i niz drugih nagrada širom svijeta, uključujući i onu Ceha američkih filmskih glumaca (Screen Actors Guild® Award), Nezavisnog duha (Independent Spirit Award), Američke udruge za promicanje prava crnaca (NAACP Award) te Holivudskog filmskog festivala 2013. – „Novoholivudsku nagradu“ (New Hollywood Award) - .

 Lupita


Lupita Nyong’o nedavno je diplomirala na Yale School of Drama, a može se pohvaliti eklektičnim umjetničkim repertoarom, od nastupa na kazališnim daskama do režiranja nagrađivanog dugometražnog dokumentarnog filma „U mojim genima“, koji nas upoznaje s realnošću življenja s albinizmom u Keniji. Nedavno smo je imali prilike vidjeti u akcijskom trileru „Non-stop“ uz bok s Liamom Neesonom i Julianne Moore. Rođena u Meksiku, ova glumica kenijskog podrijetla izvanredan je primjer prirodne ljepote; samopouzdana i vjerna sebi – jednostavno zrači svježinom i radošću koju i sama smatra najprivlačnijom osobinom.

- Zaista sam počašćena što se pridružujem Maison Lancômeu, kultnom i prestižnom brendu kojeg oduvijek volim. Posebno sam ponosna što predstavljam njegovu jedinstvenu viziju za žene te stav da ljepota nije stvar diktata već izričaj vlastite slobode da budeš ono što jesi - vjerna sebi - otkrila je Lupita Nyong’o, pridruživši se Lancôme licima: Juliji Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz i nedavno angažiranoj mladoj glumici Lily Collins. Ovo ljeto vidjet ćemo je u kampanji koju potpisuju vrhunski fotografi Mert Alas & Marcus Piggott.

 

Lancome French Ballerine coll cr