Username *
Password *
Remember Me

Poznata glazbenica Sandra Bagarić današnjim je druženjem u zagrebačkom prostoru Living Room obilježila osam godina suradnje s renomiranim švicarskim proizvođačem satova, Movado, ali i 20 godina iznimne karijere.

 sandra movado

 

Druženje je uslijedilo samo dan nakon velikog koncerta u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisniski na kojem je Sandra Bagarić zajedno sa svojim prijateljima i Zagrebačkom filharmonijom obilježila ne samo svoj jubilej već i pokazala svoju humanost te sredstva od prodanih ulaznica donirala zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelih od cerebrovaskularnih bolesti. Movado je također prepoznao vrijednost tog projekta, te kao vjeran partner podržao ovaj hvalevrijedan projekt.

- Hvala P-grupaciji i tvrtki Movado što mi vjeruju već punih 8 godina i što su odlučili da sam i dalje dovoljno dobra i atraktivna da budem njihovo zaštitno lice za ove moram reći uistinu prekrasne satove. Hvala im što su prepoznali i podržali i moj projekt u sklopu mog jučerašnjeg koncerta, jer uistinu nema ljepše nagrade nego kada možete pomoći drugima i život im učiniti ljepšim i jednostavnijim. Hvala i svim ljudima koji su bili dio ovog projekta, koji su sinoć došli u KD Vatroslav Lisniski, a ja vjerujem da ćemo i u vremenima koja su pred nama imati priliku i mogućnosti raditi ovakve i slične stvari s iskrenom željom za pomoć drugima - izjavila je Sandra Bagarić. Sandru su došla podržati brojna poznata lica poput Borisa Banovića, Petre Kurtele, Žanamari Lalić...

 

Boris Banovic
Boris Banović

 

Iva Jerkovic1
Iva Jerković

 

petra
Petra Kurtela

 

zanamari
Žanamari Lalić

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location