Username *
Password *
Remember Me

Kad je nedavno na Fashion.hr-u predstavio novu kolekciju prepunu retro glamura, bilo je sasvim logično da će Robert Sever uskoro dobiti jednu sasvim posebnu narudžbu: njegova ne samo klijentica, već i bliska prijateljica Jelena Veljača nije se dvoumila oko izbora autora njezine buduće haljine kad je dobila poziv za crveni tepih u Cannesu. Naime, poznata producentica i glumica ove će godine u organizaciji službenog partnera 67. filmskog festivala u Cannesu, Chivas Regala, zablistati na crvenom tepihu, čime se pridružuje dosadašnjim Chivasovim ambasadorima Frani Lasiću, Amaru Bukviću, Doris Pinčić, Filipu Juričiću i Leoni Paraminski.

 

jelena robert 1

 

Tako ovih dana Jelena intenzivno odlazi na probe kod Roberta Severa, a on pokušava omiljenoj dami osmisliti nešto u čemu će se ona uistinu istaknuti. - Cannes je nešto posebno - priča ponosno Sever - on je sinonim za prestiž, luksuz i odiše glamurom kao malo koji svjetski festival. Za crveni tepih odlučili smo Jeleni dizajnirati posebnu custom made haljinu, baš kakva i treba biti za ovu priliku - .

- Veoma sam sretna što ću biti dio jednog od najvećih filmskih događaja godine. Uistinu je čast biti Chivasov gost i doživjeti glamurozno iskustvo koje ovaj svjetski poznati brend osigurava - istaknula je ozarenog lica Jelena Veljača. Chivas Regal je, kao simbol luksuza, glamura i profinjenog stila, do sada bio prisutan na najprestižnijim svjetskim filmskim festivalima poput Oscara, BAFTA nagrada i Césara te brojnim događanjima svjetski poznatog časopisa Time.