Username *
Password *
Remember Me

Poznata fotografkinja Mare Milin jedna je polovica sve poznatijeg DJ dvojca Nuns with Guns, dok je druga zagrebačka ekonomistica Vanja Granić, a ovaj tjedan možete ih poslušati u zagrebačkoj Koti, Medulićeva: rezervirajte si pravu prvomajsku zabavu, 30. travnja u 20 sati.

 nuns with gunsVanja i Mare - DJ atrakcija na klubskoj sceni


Cure su aktivne svako malo, danju svaka radi svoj posao, a navečer, ili tijekom vikenda, pretvaraju se DJ-ice i po brojnim zagrebačkim klubovima, kao što su Vip, Jabuka i Pepermint, gdje puštaju glazbu za dizanje raspoloženja. Što je to točno? Taktovi za zabavu i ples, hitovi osamdesetih, devedesetih i ostali na koje se čovjek može dobro zabaviti. Ove srijede okupljene će razveseliti hitovi legendarnih imena kao što su Frankie goes to Hollywood, Bronski Beat, Madonna, Duran Duran, David Bowie, Human League... Ulaz je besplatan, dođite na prvomajski tulum i dobro se provedite!

Uz to, donosimo vam mini play listu po preporuci Nuns with Guns. Početak je tjedna, a još k tome i pada kiša - zato zaplešimo protiv lošeg raspoloženja!