Username *
Password *
Remember Me

Neki editorijali simbioza su arhitekture i mode, a upravo je jedan od takvih osvanuo u novom broju američkog izdanja magazina Vogue - slavna manekenka Sasha Pivovarova i glazbenik James Blake skoknuli su provjeriti koliko je monden jedan od najljepših španjolskih gradova, pa ih je na ulicama i u interijerima predivne Barcelone snimio vizionar i fotografski velikan Mario Testino.

 

American-Vogue Day-Tripping Mario-Testino 061

 

Testinovi radovi uvijek nose neku priču, često upravo za američki Vogue, a ovoga izbor je pao na gaudijevske eksterijere koji se s prekrasnim novim kreacijama vodećih dizajnera nadopunjuju ili su u kontrastu veličanstvenim građevinama. Bilo da se radi o unutarnjim ili vanjskim zidovima, od kojih su mnogi ekstremno ukrašeni, ovdje moda služi kao nastavak priče i doprinosi duhu vremena koje želi od odjeće mnogo - da bude u retro stilu, udobna, privlačna i pošteno ukrašena.

Popularni su motivi: možete ih slagati kako god želite, no pritom istaknite silutetu - kao da nam poručuje nova foto-priča iz kreativne radionice glavne urednice Anne Wintour. Bilo da se radi o turističkom obilasku ili samo ispijanju jutarnje kave u velebnoj mramornoj kavani, stil je nešto što uvijek možemo nositi sa sobom i u sebi, a dobar stil ne nastaje skupim kreacijama, već kombiniranjem sa srcem.

 

American-Vogue Day-Tripping Mario-Testino 01American-Vogue Day-Tripping Mario-Testino 02American-Vogue Day-Tripping Mario-Testino 03

American-Vogue Day-Tripping Mario-Testino 04American-Vogue Day-Tripping Mario-Testino 05American-Vogue Day-Tripping Mario-Testino 07

American-Vogue Day-Tripping Mario-Testino 08

American-Vogue Day-Tripping Mario-Testino 09

American-Vogue Day-Tripping Mario-Testino 10

American-Vogue Day-Tripping Mario-Testino 11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location