Username *
Password *
Remember Me

Iako ima specifičnu crvenu kosu i blijedu put, lijepoj glumici Nataši Janjić Lokas modne uloge pristaju baš kao i one glumačke - u suradnji s brendom Dreft osmislila je tri omiljena stylinga koji otkrivaju sve što ona voli.

 

Natasa Janjic Lokas 2

 

Okosnica svih stilova ovoga je puta bila njezina omiljena majica predstave Adio Kauboju. Til kombinira sa strogim sakoom, rokersko izdanje razigra ogrlicom u tonovima koralja, dok od uzoraka voli isticati onaj karirani. U svim kombinacijama za ovu je prigodu odjenula omiljenu majicu - kaže da joj je to it komad. - Često naginjem kombinacijama sa sivim T-shirtom iz predstave Adio kauboju uz kojeg me vežu jako lijepe uspomene. Sam pogled na tu majicu vraća me u rodni Split, podsjeća na divne suradnike, moju ulogu Ruzinave i ljetni festival te godine, vrijednost koju on ima jednostavno nema cijenu. Ne postoji dresscode uz kojeg ga ne mogu kombinirati - .

 

Natasa Janjic Lokas 1

 

- Volim se osjećati nesputano i kreativno. Ako je preda mnom miran dan odlično se osjećam u neobaveznom jeansu, ako je u pitanju posebni izazov - atmosferu pobjeđujem odjećom u bojama, a ako je u pitanju glamurozna prilika, radije biram elegantnije linije i ženstvene krojeve. Kao i svakoj ženi, teško mi je riješiti se omiljenih krpica, dugo ostajem vezana za pojedine komade odjeće u ormaru pa mi je važno da su uvijek isti, da ne gube oblik ili boje s vremenom. Zato i koristim Dreft koji savršeno čuva odjeću - otkrila je Nataša Janjić Lokas.

 

Natasa Janjic Lokas 3

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ruž i jaketa na prvoj slici <3 slinim.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location