Username *
Password *
Remember Me

Dizajneri su ove sezone potaknuli crtane miševe i mačke na akciju: Garfield & Mickey Mouse postali su simboli novih kolekcija Opening Ceremony i londonske kuće Lazy Oaf koje predlažu da se odjenemo u nasmiješena lica super-popularnih likova s malih ekrana.

 

Opening-Ceremony Mickey-Mouse 04Opening Ceremony & Mickey Mouse

 
To nipošto ne znači da je moda neozbiljna - štoviše, vidjet ćete uredne košulje i suknje, a ovime dizajneri poručuju kako su slatki motivi jednako snažni kao na primjer cvijeće ili pruge koje toliko volimo. Naime, modni hiperrealizam voli doslovno tumačenje trendova, pa su likovi poput Mickey Mousea i Garfielda dobrodošao moment u stilskim igrama, a uz njih naravno možemo nositi i sakoe i štikle, kako bismo dali na ravnoteži - kako sve skupa ne bi bilo previše infantilno. Upravo je ovaj sklad poželjan, nešto dječje što se u svijetu mode za odrasle ponaša malo ozbiljnije, no opet daje jednu onu komičnu, opuštajuću notu.

Mickey Mouse rođen je davne 1928. iz pera slavnih Walta Disneya i Ubbe Eert Iwerksa. Vjeran je crvenim hlačama, bijelim rukavicama i velikim žutim cipelama. Garfield je nešto mlađi, nacrtao ga je Jim Davis 1978., a ime je dobio po autorovom djedu.

 

lazy-oaf-garfield-clothing1

Lazy Oaf & Garfield

lazy-oaf-garfield-clothing4lazy-oaf-garfield-clothing5

 

Opening Ceremony & Mickey Mouse

Opening-Ceremony Mickey-Mouse 02

Opening-Ceremony Mickey-Mouse 03

Opening-Ceremony Mickey-Mouse 05Opening-Ceremony Mickey-Mouse 06Opening-Ceremony Mickey-Mouse 07Opening-Ceremony Mickey-Mouse 10Opening-Ceremony Mickey-Mouse 11Opening-Ceremony Mickey-Mouse 12Opening-Ceremony Mickey-Mouse 14

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ovaj Garfield badić najbolji ikad aaaajmeee!!!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location