Username *
Password *
Remember Me

TKO?
Winona Ryder, Drew Barrymore, Milla Jovovich, Lou Doillon, Sofia Coppola, Jessica Chastain i Freida Pinto prve su odjenule Marni za H&M i to usred Los Angelesa: na glamuroznoj zabavi podovom promocije kolekcije.

GDJE? Zabava je održana u prekrasnoj rezidenciji u Hollywoodu, a uzvanike su dočekivale osnivačica i kreativna direktorica marke Marni Consuelo Castiglioni, H&M-ova direktorica kampanje Marni at H&M Sofia Coppola i H&M-ova kreativna savjetnica Margareta van den Bosch.

OD KADA? Kolekcija će biti dostupna od 8. ožujka u otprilike 260 prodavaonica u cijelom svijetu i na internetu. Kod nas u H&M-u na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

KAKO?
Marni je specifičan modni brand. A Consuelo Castiglioni posebna dizajnerica. Njezine kreacije uvijek su nekog čudesnog uzorka i uvijek su korak naprijed. Eklektičnost je duša njezinih kombinacija koje na kraju tvore poseban sklad. Koristi mnogo smeđe – boju koja uglavnom odaje retro dojam. Voli zelenu, tamno bordo, senf žutu i narančastu.

Očito je: nakon suradnje s Versaceom, H&M-ov poslovni potez odlazi u sasvim suprotnom modnom pravcu. Marni curka je kooky, chic, urbana i zakopčana. Ne blješti očito. Ona se izdvaja iz mase svojim intelektualnim stilom.

Kad kažemo Marni za H&M, podrazumijevamo i masivan nakit, nešto što Consuelo obožava. Narukvice, ogrlice i ostali nakit velikih je dimenzija, to su prava mala / velika umjetnička dijela.

Kolekcija također uključuje cijelu liniju cipela, torbi i modnih dodataka da upotpune izgled Marni za H&M. Muškarcima nudi svježu dozu printeva i mekšu uporabu boje.

VIDEO I KOLEKCIJA: Pogledajte video kampanju, autorice Sofie Coppole, a nakon toga i divne modele koji će obilježiti skorašnje nam modno proljeće...

KAŽE COPPOLA: Snimajući video za ovu kampanju željela sam dočarati atmosferu koja odgovara duhu kolekcije - fantaziju i modnu igru.

Drew Barrymore nosi Marni za HM Jessica Chastai nosi Marni za HM
Freida Pinto nosi Marni za HM Lou Dillon nosi Marni za HM
Mila Jovovich nosi Marni za HM Sofia Coppola  Consuelo Castiglioni  Margareta van den Bosch

U Marni kombinaciji uvijek je puno elemenata i znakova, i svi su oni jednako važni, oni se nadopunjuju. Ne ističe se samo jedan komad. Ističu se svi.

Uzorci smješteni jedan pored drugog tvore kaotičan sklad i divnu komunikaciju. Kao da se međusobno razumiju, razvijaju, potiču i zajedno tvore jednu prelijepu sliku. Oni su modne puzzle.

marni hm 1marni hm 2marni hm 3marni hm 5marni hm 6marni hm 7marni hm 8marni hm 9marni hm 10marni hm 11marni hm 12marni hm 13marni hm 14marni hm 15marni hm 16marni hm 17marni hm 18marni hm 19

marni hm 33marni hm 34marni hm 35marni hm 36marni hm 37marni hm 38marni hm 39marni hm 40marni hm 41marni hm 42marni hm 43marni hm 44marni hm 45marni hm 46

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location