Username *
Password *
Remember Me

Paulo Coehlo, UN-ov glasnik mira, nositelj  Guinnesova rekorda čija je knjiga Alkemičar preveden na 80 jezika svijeta i prodan u 65 milijuna komada, pisac koji je objavio 30 naslova i čije se knjige prodale u više od 165.000.000 primjeraka, književnik sa 115 internacionalnih nagrada, autor čija su djela doživjela 65 kazališnih adaptacija, ima i novi roman - Preljub.

 

 prednja preljub cr


  „Preljub“ Paula Coelha, objavljen na portugalskom jeziku u travnju ove godine, njegov je šesnaesti roman. U Brazilu se odmah našao na prvim mjestima svih lista najčitanijih naslova. Englesko izdanje najnovijeg djela ovog u svijetu omiljenog pisca izlazi u kolovozu, a hrvatsko prije njega – u lipnju. „Preljub“ propituje nejasne granice između ljubavi i slijepe zaljubljenosti. I ovaj roman, kao i ostala djela Paula Coelha, temom i životnim situacijama koje problematizira dodirnut će živote milijuna ljudi, obratiti se svima onima koji su se ikad zapitali: „Jesam li ovako zamišljao svoj život?“

 

 

 

Slavni i utjecajni pisac ujedno se obratio javnosti povodom katastrofalnih poplava u Hrvatskoj, Srbiji I Bosni. - Ja sam Paulo Coelho, pisac. Pratim katastrofu koja je pogodila Srbiju, Bosnu i Hrvatsku. Ovo je vrlo  tužan trenutak za mene i činim sve što je u mojoj moći da pomognem. Želim da znate kako su moje srce i moja duša uz vas. Ako mogu na bilo koji način pomoći molim vas da me obavijestite. Ovo je za mene vrlo tužan trenutak. Volim ove zemlje, bio sam tamo toliko puta - izjavio je jedan od najvećih pisaca današnjice.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location