Lana Del Ray Mulberry bag

  TKO I ŠTO?
  Cura retro izgleda i melankoličnog glasa Lana Del Ray sada ima svoju Mulberry torbu. Jednostavan, obli model predstavljen je na reviji londonskog tjedna mode prije par dana i već se nalazi na popisu najtraženijih… Dolazi u nekoliko boja , sve tamne i zagasite osim jedne – bijele.

  KAKO?
  Ma kako li je samo ta cura najednom postala toliko poznata da ima svoju Mulberry bag? Izašla je na coveru britanskog Voguea za ožujak što je samo po sebi dovoljno da postane IT  girl. U svjetskim razmjerima. Na fashion weekovima se dizajneri otimaju za nju, svi žele da im sjedi u prvom redu, a ona „samo“ pjeva.

  I ima cool stil. Retro frizura i make-up u kombinaciji s rock & chic stylingom i dubokim glasom od nje su učinili zvijezdu. Njezina pojava je uistinu posebna, i to je jedan od njezinih aduta. Ima inspirativan look, divno joj stoje kombinacije stilova. A i manikura joj je savršena...

  No nije to uspjeh preko noći, iako se tako nama ponekad čini. Radila je Lana više godina za ovo. Ili da bolje kažemo – Elizabeth Woolridge Grant. 25 joj je godina, rođena je i odrasla u državi New York. Prvi je album izdala 2008. godine.

  A od kuda i kako ime Lana Del Ray? – Htjela sam neko muzikalno ime. Često sam išla u Miami i družila se s ekipom s Kube. Pričali smo španjolski i ime Lana Del Rey nas je podsjetilo na glamur i život na plaži… A i divno zvuči kad se izgovori – otkrila je za Vogue.

  Foto: Mario Testino za British Vogue

  Del Rey AugustDel Rey JuneDel Rey June White OstrichDel Rey MayDel Rey May 2Lana Del Ray 1Lana Del Ray 3Lana Del Ray VogueLana Del Ray Vogue cover uk marchLana Del Ray Vogue Mario Testino 3Lana Del Ray Vogue Mario Testino 4Lana Del Rey Interview Russia February 2012