Username *
Password *
Remember Me

Iako je dress code bio crno-bijeli, domaćice sinoćnjeg događanja Chivas After Cannes Party u zagrebačkom hotelu Esplanade, Jelena Veljača i Leona Paraminski, ipak su odabrale samozatajnu crnu - Jelena je izabrala charleston haljinu, dok je Leona naglasila dekolte korzetom od guste crne čipke.

 

jelena i leona

Jelena Veljača i Leona Paraminski

 

Večer su obilježili i glazbenici - izvrsnom Ervinu Baučiću pridružile su se Ivana Kindl i Petra Dugandžić, a repertoar je uključivao legendarne pjesme Franka Sinatre, Deana Martina i Sammyja Davisa.

Gosti su na ulazu dobivali crne šešire, a za pripadnice ljepšeg spola bile su pripremljene bijele ogrlice i ukrasno perje za kosu. Pili su se vrhunski kokteli Success i Chivalry koji simboliziraju vrijednosti Chivasa, a koje je za uzvanike pripravljao Vjenceslav Madić, jedan od 280 svjetskih Chivas brothers Scotland whisky mastera i jedini Chivas Regal Viski ambasador u Hrvatskoj. Dio gostiju uživao je i u pravoj cigari u sklopu cigar kornera, a Chivas se pobrinuo i za originalnu uspomenu svih gostiju - fotografiranje u sklopu vintage kutka.

 

boudoir
Dizajnerice studija Boudoir - Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević

esplanade

jelena

esplanade2

ivana ervin
Ivana Kindl i Ervin Baučić


ples

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location