Username *
Password *
Remember Me

- Da se odreknem manekenstva radi glume, pa to bilo bi uistinu divno - istaknula je Cara Delevingne, jedna od najtraženijih svjetskih manekenki, u intervjuu za The Guardian. Britanski model, koji rijetko daje intervjue, otkriva da je morala za sebe zarađivati već sa 16 godina, jer su je roditelji u toj dobi prestali financijski podržavati. Iako je imala uloge u filmovima Anna Karenina i Kids in love, Cari je i dalje manekenstvo najveći izvor prihoda, pojavila se u brojnim kampanjama i na naslovnicama vodećih časopisa, a čini se da joj je modna karijera i dalje u usponu.

 

cara1


O manekenstvu kaže: - ljudi ne gledaju u vas, već kroz vas. To je tako, modeli su lutke koje se odijeva, zato sam si dala napraviti tetovažu Made in England, jer sam se osjećala kao objekt. Ponekad mi se čini kao da čovjek ne treba imati dušu da bi se bavio manekenstvom - .

Mrzi paparazze, čak je rekla da joj je san da jednog od njih - udari u glavu - . Očito joj fotografi zadaju mnogo muka. Ipak, nastavlja karijeru, ide prema filmu, te će, kaže, napraviti sve kako bi svoj kreativni rad usmjerila prema projektima za veliki ekran. Osim toga tu je i glazba, njezina druga velika ljubav. - Nije mi problem napraviti pauzu u poslu od šest mjeseci kako bih napravila album. Ne mogu se inače skoncentrirati, jednostavno se za album želim odvojiti od svega, to je jedini način da napravim nešto dobro - .

 

cara2
Cara Delevingne & glumac Eddie Redmayne za Burberry

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

predivna manekenaka još se bavi i glazbom...svaka čast a to što mrzi paparazze nije jedina nekad i ja svoje mrzim a nisam slavna hahahhahahha

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location