Username *
Password *
Remember Me

Po uzoru na popularnu kampanju koju su talijanski nogometaši napravili u suradnji s mega brendom Dolce & Gabbana, naši su se vaterpolisti snimili na mjestu gdje treniraju - na bazenu Kantrida u Rijeci. - U tijeku smo završnih priprema pred odlazak u Atenu na još jedan pripremni turnir te skorašnje Europsko prvenstvo. Posljednjih se dana u Rijeci i Opatiji osjećamo sjajno iako su treninzi naporni i zahtjevni, a podrška naših navijača je zaista dobar poticaj da dajemo sve od sebe i pokušamo ostvariti što bolji rezultat u Budimpešti! - ističe vaterpolist Luka Bukić. Barakude se pripremaju za Europsko prvenstvo koje se u Budimpešti igra od 13. do 27. srpnja.

 

Antonio Buha 2

Vaterpolist Antonio Buha priprema se za utakmicu u Mađarskoj

Zgodni vaterpolisti posljednjih su dana odradili brojna snimanja za medije, a njihovi uobičajeni kondicijski treninzi, pod vodstvom jednog od najboljih kondicijskih trenera današnjice Pere Kuterovca, atraktivni su za brojne fanove s kojima su podijelili i nekoliko fotografija snimljenih na bazenu Kantrida.

- Pozivamo sve ljubitelje vaterpola da nas dođu podržati u Mađarsku koja je zaista blizu. Igrati za domovinu poseban je osjećaj i odgovornost a želja za osvajanjem novih medalja u nama je veća nego ikad! - izjavio je reprezentativac Anđelo Šetka. Vaterpolisti su nedavno zajedno s navijačima snimili kampanju Hvala Vam a ovog ljeta uz Europsko prvenstvo naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu.

 

dolce-gabbana-calciatori-underwear
Talijanski nogometni reprezentativci i slavna Dolce & Gabbana kampanja za donje rublje

 

Andjelo Setka 3

Andjelo Sîetka 1Antonio Buha 1Kapetan Josip Pavic 2 copyLuka Bukic 1Luka Bukic 3Pero Kuterovac kondicijski trener
Pero Kuterovac kondicijski trener

Sandro Sukno 1