Username *
Password *
Remember Me

Kći Micka Jaggera i bivše manekenke Jerry Hall sve više prati stope svoje majke: neki je dan nosila reviju slavnog brenda Reserved tijekom berlinskog tjedna mode. Georgia se tijekom večeri prošetala i crvenim tepihom, odjevena u jednostavnu kombinaciju srebrne suknje i crne majice, te uspješno zaobišla sve ljetne stilove i boje - minimalizam je naglasio njezinu klasičnu ljepotu. Da bi styling bio bolji, Georgia si je isplela ravnu pletenicu, zalizala kosu te lice ukrasila samo s malo maskare i sjajila.

georgia 1
Georgia May Jagger

Reserved je poznati poljski brend koji se želi proširiti izvan granice svoje domovine, te se nametnuti retro grunge stilom i jednostavnim kombinacijama za oba spola, pod utjecajem danas nezaobilaznog punka. Kod njih je sve više crne i sive, a sve manje boje. Tek kad je riječ o crvenoj, koja se pojavljuje u kariranom izdanju, boja je intenzivna i kreira total-look. Na reviji su se pojavile, osim Georgie, i druge stylish cure: glumice Anna Julia Kapfelsperger, Eva Padberg i Jasmin Gerat, te model Franziska Knuppe. 

Foto: image.net

reserved 11
Jasmin Gerat

reserved 13
Eva Padberg

reserved 15
Anna Julia Kapfelsperger

reserved 20
Franziska Knuppe

reserved catwalk 10reserved catwalk 1reserved catwalk 2reserved catwalk 3reserved catwalk 4reserved catwalk 5reserved catwalk 6

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location