Username *
Password *
Remember Me

Poznata bosanskohercegovačka redateljica Jasmila Žbanić završila je snimanje filma Otok ljubavi koji se može pohvaliti odličnom ekipom: u realizaciji filma sudjelovali su scenarist Aleksandar Hemon, ujedno svjetski priznati pisac, dok su producentski dio odradili Damir Ibrahimović i Leon Lučev. Većina filma snimljena je na prekrasnom otoku Sveti Nikola u blizini Poreča, dok su pojedini kadrovi snimani i u samom Poreču, Motovunu, ali i na još niz drugih lokacija.

 

otok ljubavi 1


Glumačku postavu čine slavni glumci: glavne uloge pripadaju Erminu Bravu, Ariani Labed, Adi Condeescu, Leonu Lučevu, Branki Petrić Fehmiu, Francu Neru i Bojani Gregorić. Radnja filma uz puno glazbe donosi i pregršt humora, specifičnog za ovo podneblje. Bračni par Grebo i trudna Liliane (Sarajlija i Francuskinja) stigli su na odmor u Istru, a najednom se pojavljuje Flora (Rumunjka koja živi u Njemačkoj) i vrtlog radnje može početi….  

otok ljubavi 2
Bojana Gregorić i svjetski poznati glumac Franco Nero


Otok ljubavi bit će prikazan 6. kolovoza na švicarskom Locarno Film Festivalu te sredinom kolovoza na Sarajevu Film Festivalu gdje će imati svoju premijeru u regiji. Hrvatska premijera predviđena je za listopad, kada bi i Hrvatska publika trebala vidjeti film koji će svojom pričom i tematikom sigurno privući veliki broj zaljubljenika u film.

 

 otok ljubavi 7
Ermin Bravo i Leon Lučev

otok ljubavi 4
Bojana Gregorić

otok ljubavi 6
Ermin Bravo i Ariane Labed

otok ljubavi 22
Franco Nero i Branka Petric Fehmiu

 

otok ljubavi 102

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location