Username *
Password *
Remember Me

Nisu, manekenke, iako izgledaju tako - hrvatske odbojkašice snimile su kalendar za 2015. godinu simboličnog naziva Sve u 16. Zašto brojka 16? Toliko, naime, traju pripreme za Olimpijske igre u Rio de Janeiru, koje su našim curama vrlo bitne. Kako bi obilježile početak priprema, ali i pokazale svu ženstvenost, odjenule su romantične kreacije naših dizajnera i stale pred svjetla reflektora. Naviknute na publiku, pažnju i brojne poglede, sportašicama ovo snimanje nije bilo nikakav problem.

Lucija Mlinar
Lucija Mlinar

Osim toga, imaju razloga za slavlje: naša ženska odbojkaška reprezentacija ostvarila je veliki uspjeh ove godine plasiravši se na Svjetsko prvenstvo koje počinje 23. rujna u Italiji. Nakon uspješne sezone naših reprezentativki i još uspješnijih kvalifikacija, ovaj je plasman potvrdio snagu i kvalitetu koji ima novi tim predvođen već dobro poznatim imenima ženske odbojke, ali i mladim snagama. „Ovakav uspjeh reprezentacije nije mogao doći u bolje vrijeme jer se ove godine slavi 90 godina odbojke u Hrvatskoj. Naše odbojkašice čine odličan tim i usavršile su formulu za pobjede i odlične rezultate, a ja vjerujem da će tako nastaviti i na natjecanjima i turnirima koji nam slijede. Svjetsko prvenstvo je uvertira u kvalifikacije za Olimpijske igre 2016. godine u Rio de Janeiru“, izjavio je Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Fotografiju potpisuje Goran Matijašec, a kreacije su osmislili Ivica Skoko, Martina Felja i Aleksandra Dojčinović.

 

Ana Grbac
Ana Grbac


- Poigrali smo se ulogama filmskih diva i dobili spontane i prekrasne zabavne trenutke, jer javnost iz nema priliku vidjeti u ovakvim izdanjima - izjavio je fotograf Goran Matijašec. Za frizure odbojkašica pobrinula se Katica Topčić, dok je make up djelo Ivane Bilandžije Billy. Kalendar se snimao u studiju Jadran filma pod kreativnim vodstvom Fashion.hr tima. Nakon snimanja kalendara odbojkašice su se uputile na pripreme za dva važna natjecanja: World Grand Prix i Svjetsko prvenstvo, jer im je plasman trenutno jedini prioritet. Nastup u Italiji od 23. rujna do 12. listopada bit će treći nastup hrvatskih odbojkašica na Svjetskom prvenstvu. Prva dva bila su u Japanu 1998. i 2010. godine.

 

Antonija Kaleb
Antonija Kaleb

 

Bernarda Brčić
Bernarda Brčić

 

Bernarda Ćutuk
Bernarda Ćutuk

 

Ivana Miloš
Ivana Miloš 

 

Ivana Čolak
Ivana Čolak

 

Jelena Alajbeg
Jelena Alajbeg

 

Karla Klarić
Karla Klarić

 

Lena Burilo
Lena Burilo

 

Maja Poljak
Maja Poljak

 

Mia Jerkov
Mia Jerkov

 

Nikolina Božičević
Nikolina Božičević

 

Samanta Fabris
Samanta Fabris


Senna Ušić Jogunica
Senna Ušić Jogunica

 

Tamara Sušić
Tamara Sušić   

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Cure su stvarno prelijepe! Poznato je da je odbojka najbolji sport za žene što se tiče oblikovanja tijela. Mišići postaju vretenasti, tijelo se izdužuje...

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location