Username *
Password *
Remember Me

Japanski je Vogue, u čast 15. rođendana, na novu naslovnicu stavio legendarne supermodele iz devedesetih: Claudia Schiffer, Nadja Auermann, Stephanie Seymour, Linda Evangelista & Naomi Campbell kroz sve te godine kao da se nisu promijenile, i dalje su prekrasne i ženstvene, čime još jednom dokazuju prestižni status koji su imale prije čak dva desetljeća. Djevojke su postale prelijepe žene, i dalje imaju onaj x faktor radi kojeg su i promijenile svijet modela i mode.

 

 

vogue-japan-supermodels-2014-cover

 

Naslovnica ima i unutarnji dio koji otkriva druge manekenke, danas ništa manje slavne: tu su Carolyn Murphy, Eva Herzigova, Guinevere Van Seenus i Maggie Rizer. Treća grupa modela su cure koje su hit postale u posljednjih desetak godina: Saskia de Brauw, Tao Okamoto, Malgosia Bela, Mariacarla Boscono i Natasha Poly. Styling je prilagođen svima, jednostavan je i klasičan, tako da se niti jedna od djevojaka posebno ne ističe. Na taj način očita je ta njihova unikatna ljepota, svake od njih.

Grupne fotografije slavnih manekenki uvijek su atraktivne, a Vogue je kao magazin i modna platforma idealna za to. Naime, karijere modela neodvojive su od najslavnije modne tiskovine na svijetu, te upravo zahvaljujući tim zgodnim curama, Vogue je kroz desetljeća, i to ne samo japanski, već i brojni drugi, imao najbolje partnerice u prezentiranju starih i novih modnih trendova.

 

vogue-japan-15th-anniversary-cover

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

svaka čast, nakon toliko godina imati ovakav izgled i formu
najljepša mi je Claudia Schiffer

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Što reći osim da su prelijepe! Imaju baš taj X faktor što , po meni, današnjim manekenkama nedostaje

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location