Username *
Password *
Remember Me

Autori legendarne Lola's Theme stižu 1. kolovoza na otvorenje novog open-air kluba u Šibeniku: The Shapeshifters podići će raspoloženje Sun Cluba i time pojačati ljetnu dance sezonu na našem moru. Ako ste u blizini, svakako svratite na otvorenje novog kluba koji uređenjem može stati uz bok najekskluzivnijim noćnim klubovima na ovom području.

 

the shapeshifters cr

 

Iza imena The Shapeshifters stoji dvojac Max Reich i Simon Marlin koji su 2003. godine svojim hitom Lola's Theme zauvijek promijenili svjetsku glazbenu scenu. Inovativnim su pristupom stvaranju glazbe nametnuli nove standarde, a kombinacijom underground house glazbe s elementima funka, soula i techna doba inicirali plesnu groznicu na podijima širom svijeta.

 

 

Na prekrasnoj lokaciji u Dubravskom putu 56. (Bilice), Sun Club će oduševiti i one najzahtjevnije, ne samo zbog pomno birane glazbe, već i prekrasno uređenog prostor, brojnih dodatnih sadržaja i specijalnih efekata. Rezidenti Sun Cluba su DJ Ivan Bačić (Gallery, Khala Bar) i DJ Bronxwell.

Ulaznice za party otvorenja uz nastup britanskog dvojca The Shapeshifters mogu se kupiti po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna u sustavu Eventima (www.eventim.hr), te na dan otvorenja po cijeni od 90 kuna na blagajni Sun Cluba.

 

 

SunClub 01 08 14

 

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location