Username *
Password *
Remember Me

Likovi iz poznatih dječjih slikovnica, zečje kape i uzorak Sherlocka Holmesa detalji su iz nove fascinantne modne priče koji za japanski Vogue stilistički potpisuje Anna Dello Russo, a u ulozi modela pojavljuje se prava kameleonka Lindsey Wixson.

lindsey-wixson-for-vogue-japan-september-2014-7

Jednake zasluge za ovu divnu foto-dramu idu i snimatelju: Giampaolo Sgura dao je ideji svoj famozan bajkoviti potpis, pa Lindsey izgleda kao neka čarobnica upala u Alisin, i svijet drugih šumskih likova. Odjenula se u karirano, a pritom najavljuje jesenske trendove kad će kockasti motiv ponovno zavladati svjetskom scenom.

Anna Dello Russo ovdje još jednom demonstrira svoju kreativnu snagu koja stvara editorijal za pamćenje. Naime, iako je sama najčešće odjevena u poznate dizajnere od glave do pete, Anna se može pohvaliti i izvanrednim idejama i razumijevanjem onoga što moda danas želi, a to je istraživanje stilova i hrabri koraci naprijed. Ovo je, naravno, inspiracija, ali tome editorijali djelomično i služe, da bi se kreativci izrazili na sebi svojstven način, bez ograda i nekih svakodnevnih zakona i principa.

lindsey-wixson-by-giampaolo-sgura-for-vogue-japan-september-2014-3lindsey-wixson-by-giampaolo-sgura-for-vogue-japan-september-2014-4lindsey-wixson-for-vogue-japan-september-2014-1lindsey-wixson-for-vogue-japan-september-2014-4lindsey-wixson-for-vogue-japan-september-2014lindsey-wixson-vogue-japan-september-2014-giampaolo-sgura-anna-dello-russo-01-1050x1349

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location