Username *
Password *
Remember Me

Jessica Alba, zvijezda hit filma Sin City: A Dame to Kill For, pokazala je svoju idealnu ljetnu formu: za rujanski broj Maxim magazina slikala se u badiću, otkrivajući fantastično tijelo, dok je za Cosmopolitan ušla u malo elegantniju modnu ulogu, noseći lagane bijele kreacije.

 

jessica-alba-gq-uk-2014

 

No, ističe da nije samo lijepo lice - Hollywood i industrija zabave su brutalni, ako se sav predaš njoj, može te prožvakati i ispljuniti, zato treba imati neke više ciljeve - izjavila je Jessica, majka Honor, 6, i Haven, 2 koja je uz izvanrednu glumačku karijeru pokrenula i brend Honest Company koji proizvodi kozmetiku i opremu za bebe i djecu.

 

jessica-alba-cosmo-photo-shoot03

Uz to, ističe koliko se mora brinuti za svoje tijelo da bi izgledala ovako. Mora, ističe, konstantno vježbati, a uostalom to je također dio njezinog posla koji je nemilosrdan kad je riječ o izgledu. - Neko vrijeme nisam baš bila oduševljena svojim nogama, ali zato obožavam otkrivati svoj trbuh - . Jessica, trendovi su na tvojoj strani: ove sezone kratki top jedan je od najvećih hitova, a upravo to nosi u novom turskom Cosmopolitanu. Slavna brineta s medenim flamboyage pramenovima voli nositi razne boje koje naglašavaju i njezinu preplanulu put, a tu je i vječna bijela, u kojoj poprima klasičan damski look.

Foto: Maxim Magazine, GQ UK, Ergin Turnunc @ Cosmopolitan Turkey

jessica-alba-cosmo-photo-shoot02

jessica-alba-cosmo-photo-shoot04

jessica-alba-cosmo-photo-shoot05-774x1200

jessica-alba-gq-uk-2014-1

jessica-alba-gq-uk-2014-cover

jessica-alba-maxim-2014-photo-shoot1

jessica-alba-maxim-2014-photo-shoot2

jessica-alba-maxim-2014-photo-shoot3