Bajaga & Plavi orkestar @ Rujanfest

  Legende regionalne scene Bajaga & Instruktori i Plavi Orkestar po prvi će puta nastupiti zajedno na pozornici ovogodišnjeg Rujanfesta koji će se održati od 12. do 21. rujna ispred shopping centra Westgate u blizini Zaprešića. Koncert na kojemu će se pjevati hitovi brojnih generacija na programu je 18. rujna.

   

  bajaga 1

   

  Brojni kritičari ocjenjuju Plavi orkestar kao kulturni fenomen osamdesetih i devedesetih , dok se Bajaga & Instruktori ubrajaju među začetniike rock scene na ovim prostorima. Osim što su uvijek radili dobre stvari, spomenuti su glazbenici dokazali svoju kvalitetu dugogodišnjim angažmanom, a osim novih generacija, na svoje koncerte privuku i njihove roditelje, kao i ekipu koja je krenula izlaziti tijekom sedamdesetih. Možda baš zato što je njihov rock bezvremenski, pa je ovo dobra prilika da se odlično zabavite!

   

  plavi

  Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna.