Username *
Password *
Remember Me

Crvene cipelice, ali ne one koje je nosila Dorothy, već više zavodljivog predznaka, nosi Allessandra Ambrosio u novom broju magazina Vogue Brazil, uz nezaobilaznu stilsku pin-up dramu. Cijela priča vrti se oko kombinacije retro stilova s polovice prošlog stoljeća, ali i onog iz osamdesetih, kad su korzet i bodycon krojevi bili pravi hit.

alessandra-ambrosio-ellen-von-unwerth-2014-04 cr

Uske haljine i minice ne izlaze iz mode već sezonama, a ovo je samo podsjetnik na snažnu ženstvenost koju ponosno emitiraju. No, priča ne bi bila potpuna bez karakterističnog potpisa slavne fotografkinje Ellen von Unwerth koja je sve to upakirala u atraktivan paket smješten na koloristički snažne ulice Brazila. U glavnim su ulogama, osim korzeta, i kratke jakne, crveni ruž, crni tuš, majušne torbice i ta legendarna marama u kosi.

alessandra-ambrosio-ellen-von-unwerth-2014-01 cralessandra-ambrosio-ellen-von-unwerth-2014-02 cralessandra-ambrosio-ellen-von-unwerth-2014-03 cralessandra-ambrosio-ellen-von-unwerth-2014-05 cralessandra-ambrosio-ellen-von-unwerth-2014-06 cralessandra-ambrosio-ellen-von-unwerth-2014-07alessandra-ambrosio-ellen-von-unwerth-2014-08 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location