Michelle Williams: 3. kampanja za LV torbe!

    Preslatka glumica prepoznatljivog retro stila dobila je još jedan unosan i prestižan posao: Michelle Williams glumi u kampanji za Louis Vuitton torbe, već treću sezonu za redom.

    louis-vuitton-michelle-williams-2014-fall-ad-campaign

    Torbe su pastelne, baš kao i styling lijepe glumice koja i u privatnim trenucima obožava šezdesete, kratke suknje, pixie frizure i LV torbe. Kreacije su srednje veličine, nose imena Lockit & Capucines i neki su od ovosezonskih accessoires hitova. Haljinu kao i sve ostalo potpisuje još uvijek novi kreativni direktor modne kuće LV, Nicolas Ghesquière. Pritom je naglasio snažnu retro vibru, pa Michelle malo podsjeća na Twiggy, legendarnu mršavicu koja je prije pola stoljeća promijenila svijet stila. A kako će Nicolas nakon Marca Jacobsa promijeniti LV svijet tek ćemo vidjeti, no činjenica da je krenuo u dobrom retro smjeru jer taj brend ima snažan imidž i svaka velika promjena mogla bi mu škoditi. 

    Volite li pastele? Oni su dobra opcija za razvedriti stil u sivim danima! Volite li pastele? Oni su dobra opcija za razvedriti stil u sivim danima!

    louis-vuitton-michelle-williams-2014-fall-ad-campaign01louis-vuitton-michelle-williams-2014-fall-ad-campaign02louis-vuitton-michelle-williams-2014-fall-ad-campaign03