Username *
Password *
Remember Me

Kreacije na prelijepoj glumici potpisuju vrhunski brendovi Christopher Kane, Valentino, Mary Katrantzou, Roksanda Ilincic i Giles, a Lily Collins u njima otkriva onu mješavinu retro stilova koji tvore formulu sezone.

lily-collins-marie-claire-uk-2014-shoot03 cr

Foto-priču napravio je David Roemer @ Atelier Management za magazin Marie Claire, a predstavlja, po idejama modne urednice Jayne Pickering, top haljine za kraj godine. Mješavina je to četrdesetih, pedesetih i šezdesetih, plus razrađena forma i tekstura. Naime, haljine ili su kratke, slatke i bogato ukrašene reljefnim motivima, ili su elegantne i raskošne, s rukavima koji imaju neku svoju priču. Haljina se ove sezone postavlja kao top kroj, a dizajneri su se pozabavili i ušli svaki u svoju nišu… Kosu je za Lily radio Renato Campora, a make-up Polly Osmond.

lily-collins-marie-claire-uk-2014-shoot01 crlily-collins-marie-claire-uk-2014-shoot02 crlily-collins-marie-claire-uk-2014-shoot04 crlily-collins-marie-claire-uk-2014-shoot05 crlily-collins-marie-claire-uk-2014-shoot06 crlily-collins-marie-claire-uk-2014-shoot07 crlily-collins-marie-claire-uk-2014-shoot08 cr

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Lily je preslatka, a haljine naprosto očaravajuće!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location