Massimo & klapa Cambi @ Bundekfest

    Suze nam stale na put, Krug u žitu, Zar više nema nas, Iz jednog pogleda i brojne druge sjajne pjesme Massimo će, zajedno sa svojim bendom, predstaviti zagrebačkoj publici kojoj se uvijek rado vraća, na Bundekfestu, u nedjelju 28. rujna od 21 sat. Uz njega će nastupiti i klapa Cambi: bit će to zasigurno odličan koncert i spoj naših vrhunskih glazbenika.

    massimo

    - Zagreb osjećam kao svoj grad - priča Massimo, legenda naše glazbene scene - u njemu sam proživio najljepše godine, a i dalje mu se vraćam jer tu je moj dom. Jasno da ćemo moj bend i ja dati sve od sebe kako bi tu ljubav osjetila i publika na Bundeku. Potrudit ćemo se da tu nedjelju publika pjeva u glas s nama i siguran sam da ćemo se svi jako dobro provesti - .  

    cambi

    Hrvoje Lozanić, član klape Cambi posebno se raduje ovoj suradnji: - ove godine na Bundekfestu s nama istu pozornicu dijeli Massimo Savić koji je uveličao naš koncert u Zagrebačkoj dvorani sportova. Massima jako cijenimo, a usudim se reći da je jednako profinjen u pop glazbenoj sceni solo izvođača, koliko i klapa Cambi slovi kao klapa s posebnim štihom, pjesmama i izvedbama. Radujemo se susretu s Massimom ali radujemo se i zagrebačkoj publici, otvorenoj sceni i novim pjesmama koje donosimo u odnosu na lani - .