Username *
Password *
Remember Me

Kad je neki dan glumica Jennifer Hudson izjavila da bi se trojka mogla desiti, medijskom se scenom poput požara proširila vijest o potencijalnom novom nastavku filma Sex & The City. Možda je to samo bila patka da bi producenti, s Michael Patrickom Kingom koji je, baš kao i Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon i Kim Cattrall, te stilistica Patricia Field, zaslužan za uspjeh serije, vidjeli reakciju javnosti.

satc3

Žele li ljudi nastavak ili možda smatraju da je tema završena? Očito da ima prostora za uspjeh još jednog filma jer Seks & Grad je bila THE serija koja je uspjela na male ekrane, u naše domove, poput uragana unijeti ne samo fantastično prijateljstvo, već i seks talk, koji je do onda bio dosta cenzuriran.

2008-sex-and-the-city-002


Žene pričaju o muškarcima kao što muškarci pričaju o ženama? I sve one male i velike detalje? Muškarci su bili u šoku, a žene oduševljene.
Konačno! Još su k tome Carrie, Samantha, Miranda i Charlotte totalno zabavne, prepune humora, zaljubljene, u potrazi za srećom.. Šećer svega - one male mudrosti, pitanja kojima smo sklone, a i sve uvijek nekako dobro završi… Plus cipele, ah ta moda. Patricia Field je nakon prve sezone krenula žešće, moda je postala sastavni dio recepta, što su gledateljice itekako prihvatile. Koga briga što si kolumnistica u dnevnim novinama ne može priuštiti manolice od 500 dolara! Iako je bilo mnogo takvih nerealnih momenata, voljeli smo ih, serija je napravila revoluciju i uvijek će biti zapamćena po brojnim dobrim stvarima. Bilo je tu i brutalnih razgovora, i iskrenih, i bolnih i svakakvih. I moto da prijateljstvo uvijek pobjeđuje, bila je to kruna serije.Osim toga, serija je imala mnogo spisateljica - dosta toga bila su stvarna iskustva žena koje su surađivale na seriji.

Sex-and-the-City-2-movie-image-8
Michael Patrick King - pisac, priducent i režiser brojnih epizoda kao i oba filma


Film, naravno, ne može imati bogatstvo radnje kao serija, no fanovi su oba nastavka dočekali s oduševljenjem. Bila ovo patka ili ne, činjenica je da postoji masa fanova koja bi htjela vidjeti kako će se i što desiti u životima slavne četvorke! Nakon što je Jennifer, koja je u filmu glumila Carreinu asistenticu, izjavila da je nastavak moguć, temu su komentirale i SJP i Kristin Davis, no niti jedna nije rekla nešto konkretnije, tako da su zapravo sve opcije otvorene…

satc4


Serija je bila i modno važna: stilistica Patricia Field napravila je od glumačke četvorke, odnosno njihovih likova stilske ikone koje su nosile ne samo slavna dizajnerska imena, već su bile hrabre, svaka na svoj način, u svojim svakodnevnim kombinacijama.
Osim što je roba pasala njihovim karakterima, ona je bila pomno birana, savršeno inspirativna, inovativna i zanimljiva. I dan danas njihovi su vizuali simbol modnih promjena.

satcsatc7satc 2sex-and-the-city-canadasex-and-the-city-four-girls

sex-and-the-city-quotes-29

Sex-and-the-City-Videosex-and-the-citysexcity2sex and the city 2 carrie-at-home-apartment

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

obožavala sam gledati ovu seriju <3
drugi film mi nije bio nešto, možda treći (ako izađe) bude bolji

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location