Username *
Password *
Remember Me

Kratka kosa je ponekad tricky rješenje, ali glumici Anne Hathaway stoji fantastično: noseći zalizane pramenove i mega srce, u novom Harpers Bazaaru otkriva, među ostalom, i kako je napustila veganstvo za vrijeme snimanja filma Interstellar koji uskoro stiže u kina. - Svakodnevno sam nosila teško svemirsko odijelo, i ubrzo sam se počela osjećati slabo. Jednostavno, morala sam nešto promijeniti pa sam počela svakodnevno jesti ribu. Snimali smo u Reykjavíku gdje je riba stvarno odlična i moram priznat da sam se odmah osjećala bolje - otkriva slavna glumica.

anne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot01 cr

Za stil je pohvalila kolegicu Tildu Swinton – ona je tako hrabra, al to kod nje djeluje ležerno, kao da se nije jako trudila, a opet izgleda tako posebno. Hrabar je i moj kolega iz Interstellara, Matthew McConaughey, totalno je svoj i siguran u sebe u svemu što radi, ne sudi i nekako je stabilan. No, moj idol je i dalje Jonathan Demme, koji je režirao film Rachel getting married, s kojim je došla i moja prva nominacija za Oscar. Demme je i dalje moj mentor - . Anne je prošla svakakve uloge, nekako je najviše vežemo uz Vrag nosi Pradu, no kratkokosa je glumica spremna na veće uloge, stoga jedva čekamo Interstellar!

anne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot02 cr

Anne je za Harper's Bazaar US snimio Alexi Lubomirski u ženstvenom i seksi stilu koji joj odlično pristaje. – I ja sam sve hrabrija, sve češće nosim u javnosti robu koja mi se sviđa, a ne onu nametnutu… - . Kreativno vodstvo potpisuje George Lois.

anne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot03 cranne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot04 cr

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Divna je, ali ipak mi je ljepša sa dugom kosom.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location