Username *
Password *
Remember Me

Kao prirodnoj plavuši, Vanni koraljni tonovi pristaju fantastično: na jučerašnjem je događanju povodom otvaranja drugog Bobbi Brown mjesta u Zagrebu, u zagrebačkom Arena centru, slavna pjevačica otkrila novu beauty simpatiju u kolekciji jarkih tonova. Naime, predstavljene su nove boje Rich Lip Color linije koje najavljuju vrlo ženstvenu zimu!

BOBBI BROWN VANNA
Kad nosi crno, Vanna bira jarke ruževe


Za dnevni je izlazak Vanna, za jednostavnu tamnu kombinaciju suknje i majice, izabrala neodoljiv jarko crveni, na tragu narančaste, ton pod imenom Bright Poppy br. 44. Njega ćete, kao i ostale ruževe iz jesenske linije, naći na BB counteru koji stoji odmah na ulazu u Douglas. Zanima li vas nešto više, na primjer koji vam je pod-ton, idealna nijansa ruža za dan i noć, definiranje obrva ili  kako da se pripremite za hladne dane, na licu mjesta možete popričati s Bobbi Brown vizažisticom. Ili joj se dati u ruke da vas uredi za izlazak!

 

BOBBI BROWN FALL 2014Nove nijanse za jesen 2014. Rich Lip Color linije:
# 40 Pop Pink
# 41 Coral Nectar
# 42 Watermelon
# 43 Ibiza Pink
# 44 Bright Poppy

 

BOBBI BROWN


Bobbi Brown, slavni svjetski brend američke vizažistice u Hrvatskoj zastupa tvrtka Orbico Beauty koja će uskoro u centar Zagreba dovesti i MAC. Najavljeno je otvaranje početkom godine, kad će brojne ljubiteljice ove kvalitetne kozmetike doći na svoje - ponuda će biti bogata i šarolika, kao što se od MAC-a i očekuje!