Username *
Password *
Remember Me

Gisele je posebna među modelima: njen stil mijenja se minimalno, na kampanjama uglavnom nosi svoju prepoznatljivu frizuru i lagani make-up, ne podsjeća na nikog drugog, već otkriva sebe, ženu prirodne ljepote i šarmantnog glamura – iako je manekenka, a one znamo da svakodnevno ulaze u brojne uloge, slavna Brazilka jedna je od onih koje su jednostavno uspjele biti iznad toga. Njezin povučen obiteljski život, besprijekorna karijera, joga koju stalno vježba, sve je to njezin imidž koji joj je donio brojne unosne poslove.

gisele-bundchen-vivara-jewelry-2014-ad-campaign02 cr

Ona je prava modna bussiness woman, stoga nije čudo da poslove samo niže: nakon nedavne Chanel kampanje tu je i brend Vivara koji je Gisele zaposlio za novu liniju glamuroznog nakita. Radi se dragocjenim ukrasima u znaku ovalnih linija i divnih boja poput ljubičaste i zelene. Kolekcije Vivara napravljene su od skupocjenih materijala, te inspirirane organskim oblicima.

gisele-bundchen-vivara-jewelry-2014-ad-campaign01 crgisele-bundchen-vivara-jewelry-2014-ad-campaign03 crgisele-bundchen-vivara-jewelry-2014-ad-campaign04 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location