Username *
Password *
Remember Me

Globalne superzvijezde Tony Bennett i Lady Gaga zvijezde su blagdanske H&M kampanje u sklopu koje će zajedno zapjevati It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing) s njihovog Br. 1 albuma Cheek To Cheek. Proširena verzija reklame imat će premijeru 25. studenoga na hm.com.

HM Holiday 2014 2 300dpi
Lady Gaga & Tony Bennett


- Bili smo nadahnuti sjajem, glamurom i izobiljem razdoblja big bandova 40-ih godina 20. stoljeća - priča Johan Renck, redatelj reklame - raspoloženje odražava blagdansko slavlje prožeto jakim osjećajem za modu i dozom humora u pozadini. Ozračje je intrigantno, znatiželjno, veselo, odvažno i ispunjeno divljenjem - .
Vjerne obožavateljice oduševit će blistave haljine i ostali slatki glamurozni komadi, dok će momci nabaviti dvije, tri karirane veste… Klinci, kao i obično, najzabavniji i najšareniji, no pod utjecajem veselih trendova za mame i tate!

Tijekom blagdanskog razdoblja H&M prikuplja sredstva za CARE, humanitarnu organizaciju koji radi sa siromašnim ženama i djevojkama u borbi protiv globalnog siromaštva. H&M će prodavati poseban komplet poklon naljepnica u svakoj od prodavaonica. Za svaki prodani komplet zaklada Conscious Foundation donirat će dvostruki iznos prodajne cijene organizaciji CARE.

HM Holiday 2014 7 300dpiHM Holiday 2014 11 300dpiHM Holiday 2014 15 300dpi

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location