Username *
Password *
Remember Me

Bliži se kraj godine, pa stižu kampanje za onu sljedeću: jedna od njih je i ona brenda Police, koji još jednom surađuje sa slavnim nogometašom Neymar Jr-om. - Bilo mi je bilo zadovoljstvo još jednom raditi na kampanji za Police. Zaista mi se svidio stil snimanja s motorom i odjećom koji su kombinirani s novim sunčanim naočalama - istaknuo je Neymar Jr. 

 

Police Neymar AD mod.S1950


Kampanju je snimio slavni fotograf Rankin, a popularnom se nogometašu na ovom projektu pridružila lijepa manekenka Daniela se Jesus. Njih svoje predstavljaju ultimativni hit u svijetu sunčanih naočala za sljedeću godinu, a to su dvobojna zrcalna stakla modernog dizajna koji dolazi u više kolorističkih varijanti. - Oblici okvira predstavljaju spoj prošlosti i sadašnjosti, a naglašeni su višebojnim acetatima, prozirnošću i modnim tonovima na klasičnim siluetama. Moderni okviri kombinirani su s klasičnim, pouzdanim bojama leća - objavio je Police.

 

Police Neymar AD mod.S1948


Nastao 1983., talijanski brand se pojavio u važnom periodu kada su se sunčane naočale transformirale iz jednostavnog modnog dodatka u pravi statement detalj. Tijekom devedesetih, Police je postao pravi fenomen s plavim zrcalnim lećama: planetaran i inovativan uspjeh koji je sve do danas ostao zaštitni znak brenda. Tijekom godina, Police je razvio bogati lifestyle koncept, koji danas uključuje parfeme, satove, nakit i kožne dodatke.

 

Police Neymar AD mod.S1954Police Neymar AD mod.S8299 S8977Police Neymar AD mod.S8953 S8950Police Neymar AD mod.S8954Police Woman AD mod.S8950

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location