Username *
Password *
Remember Me

Ona je vrlo zaposlena trudnica: jedna od najpoznatijih modela današnjice, Coco Rocha koja očekuje svoje prvo dijete s umjetnikom Jamesom Conranom, snimila je odličan editorijal za Elle Vietnam u kojemu demonstrira snagu voluminoznih i minimalističkih stilova. Stockton Johnson snimio je zgodnu Coco u njezinim karakterističnim pozama skakutanja i plesanja u stylingu koji potpisuje Phuong My.

coco-rocha-elle-vietnam-2014-03 cr


Coco, koju mnogi smatraju jednom od najboljih modela pozerica, otkrila je svoj talent u knjizi Study of Pose: 1,000 Poses by Coco Rocha, koja je postala obavezno štivo za modele i sve one koji se žele baviti - pokretom. Kanadska manekenka već je u kampanjama plesala, pjevala, trčala i radila sve ono što fotografi vole, jer kad model daje sve od sebe, stvaraju  posebnu priču, a odjeća onda dobiva dinamiku i otkriva svoju najbolju stranu. A modeli poput Coco, sposobni i maštoviti, rijetki su na modnoj sceni jer to zahtijeva urođeni talent.

coco-rocha-elle-vietnam-2014-04 cr


Editorijal za Elle otkriva kontrast volumena i uskih odijela - priča je ili jednostavna, jednobojna i super-slim, ili je prepuna krzna i stilske dinamike. Dizajneri su ponudili dvije krajnosti, obje nosive i fantastične: jedna je više za ljubiteljice minimalizma, druga je za one koje vole slojevitost. No, Coco ih je predstavila jednako fantastično!

 

coco-rocha-elle-vietnam-2014-05 cr

coco-rocha-elle-vietnam-2014-06 cr

coco-rocha-elle-vietnam-2014-07 cr

coco-rocha-elle-vietnam-2014-08 cr

 

coco-rocha-elle-vietnam-2014-01 crcoco-rocha-elle-vietnam-2014-02 cr