Username *
Password *
Remember Me

Nedavno održan The Look of the year, natjecanje za modele koje je održano u Rimu, bilo je sretno za našu Saru Đurić (Talia model): lijepa je plavuša osvojila visoko drugo mjesto. Karakteristike koje Sara ima, a današnja ih modna scena voli, su kameleonski izgled koji se može mijenjati ovisno o ulozi, dakako stilskoj, i nezaobilazna visina.

Sara Đuric
Sara Đurić & druženje u Velvetu


The Look of the Year je jedno od najvažnijih modnih natjecanja u svijetu, a njegov cilj je odabir i lansiranje modela na svjetsku modnu scenu. Natjecanje svake godine privlači sve više djevojaka, a u njegovoj prvoj fazi sudjeluje oko 200 djevojaka iz više od 40 zemalja.

 

IMGP6537
Tihana Harapin Zalepugin, Sara Đurić i Talia modeli


Sara je u agenciji Talia model, jednoj od najaktivnijih na ovom području, čije manekenke rade po cijelom svijetu. Tihana Harapin Zalepugin, dugogodišnja majstorica u svijetu manekenstva ističe kako je za dobrog modela potrebno raditi na sebi, dolaziti na vrijeme te ovo shvatiti i kao posao jer klijenti, dizajneri i stilisti cijene kad su cure ozbiljne, iako je ovo mnogima hobi na neko vrijeme. Naime, djevojke su mlade i treba im podrška, no činjenica je da je ovo mnogo naporniji posao nego se to laiku čini na prvi pogled. Obilazak castinga može biti mukotrpan i dugotrajan, stoga treba imati strpljenja i volje za cijeli taj show. Ljepota je tek početak – svaka se djevojka treba dokazati svojim kvalitetama i karakterom.

 

IMGP6491

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location