Kendall Jenner / kaubojka @ Vogue

    Godina koja je na kraju vinula je u sam vrh manekenstva jednu od članica reality show obitelji - no danas je Kendall Jenner, koja je više puta istaknula kako želi da je se shvati ozbiljno, prava modna zvijeda. Sljedeću godinu počinje editorijalom u američkom Vogueu, gdje utjelovljuje kaubojku s Divljeg Zapada.

     Kendall Jenner US Vogue 01


    Prašnjava atmosfera i pregršt trapera dobro joj pristaju - čini se da Kendall ima ono što je potrebno za današnjeg modela, a to je uvjerljivi  kameleonski touch. Fotografije je radio slavni David Sims, dok styling potpisuje Camilla Nickerson. Ako je ove godine krenula njezina karijera za ozbiljno, ove će je samo potvrditi: uskoro se Kendall pojavljuje u ljetnoj kampanji Marca Jacobsa. Iako ju je javnost doživljavala neozbiljnom, radi Kardashian obitelji i cijele te reality parade, očito je Kendall uspjela prerasti i tu priču.

     

    Kendall-Jenner US-Vogue-02Kendall-Jenner US-Vogue-04Kendall-Jenner US-Vogue-05Kendall-Jenner US-Vogue-06Kendall-Jenner US-Vogue-07Kendall-Jenner US-Vogue-08Kendall-Jenner US-Vogue-09Kendall-Jenner US-Vogue-10Kendall-Jenner US-Vogue-11