Username *
Password *
Remember Me

Pharrell Williams, David Beckham, Rita Ora i Damian Lillard u novom videu za Adidas Originals pričaju o tome što za njih znači biti superstar - poručuju da ne treba hodati već utabanim stazama, da to nema veze s težnjom da budeš next big thing - dakle, oni nisu bili željni slave; slava je nuspojava njihove predanosti i napornog rada. Otkrivaju sve to u novoj kampanji za tenisice Adidas Originals Superstar koje su lansirane davne 1969. godine. A superstar su i dan danas.

Superstar Rita Ora cr
Rita Ora

Obli model s gumenom kapicom i tri prepoznatljive trake i danas su na ulicama diljem svijeta, nosimo ih u nekoliko klasičnih varijanti. Za Adidas, riječ superstar veže se uz njihov najpoznatiji model tenisica koji je proslavio Originals prvo na košarkaškim terenima, a zatim i na ulicama diljem svijeta. Ove tenisice svojom su klasičnom siluetom i minimalističkim dizajnom od prvih košarkaških performance modela ubrzo postali ikona uličnog stila - prave superzvijezde. Od sada se klasični bijeli i crni modeli Superstar tenisica s legendarnom gumenom 'kapicom' na prednjem dijelu tenisica mogu pronaći u crvenoj, plavoj i bijeloj boji s zlatnim motivima.

 

 

Preporučena maloprodajna cijena novih modela iznosi 689 kuna, a dostupni su ekskluzivno u adidas shopovima u Ilici i Arena centru u Zagrebu te City Galeriji u Zadru. Bijele s plavim i crvenim tonovima dostupne su samo u Adidas shopu u Ilici u Zagrebu.

 

adidas Originals Superstar kampanja

 

Superstar David Beckham cr

David Beckham

Superstar Pharrell Williams cr

Pharell Williams

adidas Originals Superstar kampanja 2adidas Superstar B27136 cradidas Superstar B27139 cradidas Superstar B27140 cradidas Superstar B27141 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location