Username *
Password *
Remember Me

Početkom nove godine, hrvatski vaterpolski reprezentativci i aktualni olimpijski pobjednici, na pola puta do Ria 2016., najavljuju bogatu sportsku sezonu i velike želje. U 2015. godini očekuje ih naporna sezona od koje mnogo očekuju. S tri pobjede briljiraju u Svjetskoj ligi, a na ljeto ih očekuje i Svjetsko prvenstvo u ruskom Kazanu. Ove godine, osvoje li medalju, mogu osigurati izravan plasman na Olimpijske igre Rio 2016.

Petar Muslim prosinac
Petar Muslim

 

Miho Boskovic travanj

- Kalendar reprezentacije sam snimao prvi put. Snimanje je bilo jako zanimljivo, ali jedno potpuno novo iskustvo. Obzirom da se radilo o vrlo profesionalnom timu, nije bilo velike treme. Fotograf Goran Matijašec savjetima nam je olakšao snimanje - izjavio je reprezentativac Miho Bošković i dodao: - Mislim da su rezultati jako dobri te da će se svidjeti navijačicama i navijačima, koje pozivam da budu uz nas ove važne sezone! - .

 

Luka Bukic lipanj

- Navijači i ljubitelji vaterpola za nas su najvažniji suigrač, oni su nam vjerna pratnja na svim utakmicama! Drago nam je da nas povezuju i prepoznatljive hrvatske kockice, kojima smo u ovoj kampanji ukrasili naša lica i tijela, a koje se također nalaze i na navijačkim vaterpolo kapicama. Pozivam sve ljubitelje vaterpola da nas bodre u ovoj iznimno zahtjevnoj sezoni koja nam može olakšati put na Olimpijske igre, koje su san svakog sportaša! - izjavio je Luka Bukić.

 

Andelo Setka svibanj

Anđelo Šetka

Kockice je na isklesanim tijelima vaterpolista iscrtala Bianca Šehović tehnikom body painta, za frizure se brinuo Ivica Palinić, a kampanju je snimio Goran Matijašec. Uz sam kalendar za 2015. godinu kampanju će pratiti i plakati po hrvatskim gradovima, a sudeći po atraktivnim fotografijama naših vaterpolista, zasigurno neće proći nezamijećeno.

- Svima u Hrvatskoj, a posebno ljubiteljima vaterpola, želimo sve najbolje u 2015. godini; prvenstveno zdravlja, koje je temelj svega, te ostvarenje i svih želja. Mi ćemo se truditi i ove godine biti na ponos domovini, za koju svim srcem krećemo u osvajanje novih medalja! - poručio je Maro Joković.

 

Andro Buslje Niksa Dobud ozujak

Andro Bušlje i Nikša Dobud

 

Ante Vukicevic rujan

Ante Vukičević

 

Ivan Buljubasic studeni

Ivan Buljubašić

 

Marko Bijac srpanj

Marko Bijač

 

Sandro Sukno

Sandro Sukno

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location