Username *
Password *
Remember Me

Poznat po svom jedinstvenom smislu za humor i želji da svojim šalama donese malo radosti u tmurnu svakodnevicu, svestrani Branko Đurić Đuro odlučio se na novi projekt koji već danima oduševljava gledatelje iz cijele regije: Đurologija dolazi i u Hrvatsku te će premijerno biti prikazana 27.siječnja 2015. u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom nasmijavat će i publiku u Splitu, 28.01. u dvorani Lora te 29.01. u Zadru u klubu Arsenal. Ulaznice za navedene predstave moći će se kupovati na prodajnim mjestima Eventima te na blagajnama dvorana.

ZEKO3794

Novi autorski hit popularnog Đure Đurologija, trenutačno je najgledanija show predstava u regiji, a u posljednjih 30-tak dana vidjelo ju je više od 20.000 posjetitelja što je brojka koja potvrđuje ne samo njegovu popularnost nego i činjenicu da dobrom tematikom i samo njemu svojstvenim humorom uvijek publici pruža nešto novo, nešto drugačije i nešto bolje.

ZEKO3829

Ovaj svojevrsni antistand-up show kako ga sam Đuro voli nazivati, na neposredan i iskren način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. U neposrednom razgovoru i kontaktu s publikom, komičae se želi približiti i običnom čovjeku pružajući priliku da kroz njegov humor pronađe sebe i probleme gleda s vedrije strane. Svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu Top lista nadrealista, Đurologija donosi jednog novog, nešto drugačijeg, a opet prepoznatljivog Branka Đurića koji će kroz 90 minuta trajanja showa izvući ono najbolje od svakog gledatelja i izmamiti osmijeh i najvećim pesimistima.