Username *
Password *
Remember Me

- Kada osvojite veliki turnir, vrlo lako si počnete laskati, misliti da ste najbolji i da morate samo pobjeđivati. Takva očekivanja su prije svega nerealna, a o pritisku da ne govorim. Osjetila sam ga osjetila na svojoj koži, a prisutan je i danas - otkrila je slavna tenisačica Maria Sharapova, lice brenda Nike, koja ovih dana nastupa na Grand Slam turniru Australian Open. - . I zato u takvim trenucima, u mislima moram napraviti korak natrag, stati na loptu i biti zadovoljna svojim radom i naporima koji su me i doveli ovdje gdje sam sada - .

Maria Sharapova 5 34361 cr

Dosad je pobijedila u čak 550 mečeva, a iza sebe ima i 34 osvojena turnira. - Svaki put kad mi se dogode greške na terenu, puno razmišljam o njima, analiziram svaki detalj. Važno je biti kritičan prema sebi, čak i kad pobjeđuješ. No, to nas ne smije demoralizirati. Pobjede su slatke, ali ne bi bile da ne postoje i porazi. Oni su dio mog života i života svakog sportaša i sportašice. Samo treba zadržati hladnu glavu i u dobrim i u lošim trenucima i nastaviti hodati svojim putem - .

Maria Sharapova 1 34358

- Pronalazak savršene ravnoteže između obitelji, prijatelja i tenisa je veoma bitna. No, još uvijek nisam sigurna jesam li je pronašla. Ipak, koliko god bismo voljeli sve znati i kontrolirati, mislim da to nije moguće. Možemo se silno truditi i tražiti odgovore na brojna pitanja, no kad bismo znali baš sve, život bi nam bio uistinu dosadan, zar ne? - otkriva 2. tenisačica svijeta. 

Maria Sharapova 2 34359 cr

Sharapova je tenisku scenu osvojila prije nešto više od deset godina kad je na Wimbledonu pobjedila Serenu Williams. Time je postala prva Ruskinja koja je slavila u All England Clubu, te druga Ruskinja koja je osvojila jedan od Grand Slam turnira. - Ne znam možete li ikad u potpunosti predvidjeti sve ono što dolazi s pobjedom, posebno kada ju ostvarite tako mladi. Odjednom vam se događaju lude stvari i otvara vam se bezbroj prilika. No, pritom je lako i izgubiti glavu, zaboraviti zašto ste zapravo ovdje gdje jeste. I zato sam veoma zahvalna roditeljima koji mi nisu dozvolili da poletim i izgubim se u svemu tome - .

Maria Sharapova 6 square 36577

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location