Lorena Nosić / kratka kosa je zakon

  Jednostavnost je za poznatu voditeljicu Lorenu Nosić ključ za dobar stil - uz super kratku kosu koja je postala njezin zaštitni znak za jučerašnju je promociju Atkinsovih proizvoda u Kozmu izabrala crnu dolčevitu, retro suknju A-kroja i visoke crne čizme. Plus, naravno, atraktivne naušnice jer kratke frizure naprosto obožavaju zanimljiv nakit! 

  voditeljica Lorena Nosic

  - Prvi puta sam se ovako ošišala prije deset godine i jako mi se svidjelo, još uvijek nisam dobila želju imati dugu kosu. Nosila sam u međuvremenu malo raščupaniju, dulju varijantu, ali ova najkraća mi je nekako najdraža - ističe Lorena - vrlo je jednostavno održavati je, perem je zapravo svaki dan kad se tuširam, no s druge strane, moram kod frizera svaka dva tjedna jer se forma brzo promijeni na ovako kratkoj kosi - .

  Kozmo 2

  Kozmo je održao natječaj Novogodišnja odluka uz Atkins i privukao je više od 500 kandidatkinja i kandidata, a Darija Jozić, Marija Knežević i Dunja Tomić, koje su pokazale najveću motivaciju i želju, ovog tjedna pod stručnim vodstvom trenera Denisa Rajčića započinju tromjesečni put prema idealnoj tjelesnoj formi. Natjecateljice su, uz osobnog trenera i besplatnu teretanu, osvojile i godišnju zalihu Atkins proizvoda.

  01 KOZMO Atkins