Username *
Password *
Remember Me

Sto stilskih uloga ima slavni model Daria Werbowy - upravo je to jedna od njezinih kvaliteta u svijetu mode koja danas ponosno promovira manekenke kameleonke, kamera ih voli, a one joj zauzvrat daju različite uloge. Sve od sebe dala je Daria za francuski brend Equipment, novu kampanju u kojoj nosi traperice, sakoe, majice, ali i perike. Ali i različite ekspresije lica radi kojih dodatno izgleda kao cura ili podsjeća na – dečka.

daria werbowy equipment spring summer 2015 ads09

Moda i rodna igra imaju svoj zajednički, poseban jezik koji dizajneri itekako koriste naročito u posljednje vrijeme. Bilo da se radi o casual ili nekim večernjim kombinacijama, elementi se miješaju, pa ona nosi sve, od smokinga do male strukirane haljine. I bira uloge kako joj paše, ovisno o raspoloženju i modnim afinitetima.

daria-werbowy-equipment-spring-summer-2015-ads10daria-werbowy-equipment-spring-summer-2015-ads01daria-werbowy-equipment-spring-summer-2015-ads03daria-werbowy-equipment-spring-summer-2015-ads04daria-werbowy-equipment-spring-summer-2015-ads07daria-werbowy-equipment-spring-summer-2015-ads08

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location