Username *
Password *
Remember Me

Chiari Ferragni ovo nije prva naslovnica, ali je svakako posebna, pošto je prva blogerica koja se našla na naslovnici magazina Vogue – radi se o španjolskom izdanju za travanj. U svijetu mode lijepa je Talijanka itekako poznata. Njezina je karijera počela na blogu The Blond Salad, no Chiara je od toga napravila respektabilan posao, prava je poslovna žena koja sa svojim timom zarađuje fantastično, te ima suradnje s brojnim slavnim brendovima diljem svijeta, kao i vlastitu liniju cipela. Za naslovnicu Voguea snimio ju je poznati fotograf Nico.

chiara ferragni vogue spain april 2015 cover

Chiara je ovime vjerojatno utrla put brojnim drugim kolegicama – brojne će je zasigurno slijediti... Kako god bilo, činjenica je da će se paleta lica s naslovnice sada proširiti i na cure koje su ime i lik izgradile upravo na vlastitim projektima – blogovima. Nekad davno na coverima su bile samo manekenke, onda su se s njima počele izmenjivati zvijezde, a sve skupa danas su na kampanjama. Sada dolaze blogerice, ima ih puno, konkurencija je velika, uostalom gotovo kao i među modelima. Dakle, neke od njih zaradit će zvjezdani status i postati dio celebrity kulture. U potpunosti.

marie claire italy chiara

Chiara krasi i naslovnicu nove talijanske Marie Claire

410B7490-1

 chiara

11-chiara ferragni trendbridged-com

Project-Runway-Season-13-Episode-6-guest-judges-886x10242186860 TheBlondeSalad-42507-copiabeauty-diary-chiara-ferragnicaia-jewels-by-chiara-ferragni-15chiara-ferragni-e1335173360964chiara-ferragni-instyle-germany-february-2015-cover-girlChiara-Ferragni-one-part-girlie-girl-one-part-bohoChiara-Ferragni-Project-Runway-America-3chiara4chiara11chiara shoesCuoreStilo-2014-07-COVERLucky-magazine-cover-issue-Chiara-Ferragniportada 14 15the blond salad

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location