Username *
Password *
Remember Me

Zajedno sa svojom dječicom, bivše su slavne manekenke ovih dana posjetile atelje Matije Vuice kako bi isprobale kreacije za reviju koja će se danas održati na Cro A Porteru u zagrebačkom Studiju Jadran. Raskošne kreacije u znaku tila, voluminoznih volana i bajkovitog baršuna baš lijepo pristaju modelima koje su obilježile prve sezone Cro A Portera: Morana Paj, Martina Majcenović, Lina Jurašić, Diana Šimunić i Ana Topić samo su neke od petnaest modela koje će u danas prošetati pistom na Luna(r)reviji Matije Vuice. .

matija proba23


Poznata po svojim ženstvenim kreacijama, ali i svom angažmanu vezanom za ženske teme, te brojnim humanitarnim angažmanima i sudjelovanjima u projektima koji se bave promicanjem ženskih prava, Matija za jubilarnu 25. sezonu na pistu Cro a portera vraća djevojke koje su obilježile ovaj projekt od samih početka - nekada djevojke, danas supruge i majke. Iako su male Viktoria, Mila i Kris na kraju zborno plakale, njihove su mame oduševljeno isprobavale bajkovite Matijine haljine, te se s osmjehom na licu prisjetile dana kad su i same bile vladarice modne piste.

matija proba30


Matijin glavni detalj ovoga puta je meandar, volan, gibanje teksture po eteričnom tilu. Podlogu od prozirnog stila autorica je iskoristila da, slobodno i bez ograničenja, površinu konstruira mekanim volanima. Cijela priča podsjeća na visoku modu, tu neodoljivu i beskrajno kreativu, bogatu igru, pa je za pretpostaviti da nas večeras čeka jedna sasvim posebna revija.

 

matija proba16matija proba2matija proba4matija proba6matija proba15matija proba17matija proba18matija proba26matija proba 1matija proba 11