Username *
Password *
Remember Me

Ovih dana slavne su cure pričale o važnosti bavljenja sportom i zaokretu karijere: naša voditeljica Ivana Mišerić ističe važnost vježbanja u sklopu projekta predstavljenog jučer u Velvetu, Pokreni se, koji se održava u cijeloj Hrvatskoj, dok dvije svjetski poznate manekenke Abbey Lee Kershaw i Emily Ratajkowski, karijeru okreću ka glumi i otkrivaju kakve uloge žele. Dvije su se ljepotice pridružile moru manekenki koje žele nešto više od snimanja i trčanja po castinzima.

ivana miseric

- Redovito vježbanje moja je svakodnevica. Rano ustajanje i naporan radni tempo zahtjevaju dobru kondiciju. Nakon svakog treninga osjećam se preporođeno i zaista pozivam sve da što više vremena budu aktivni. Dokazano je da aktivnost i produžuje životni vijek! - izjavila je voditeljica Ivana Mišerić.

Abbey-Lee-Kershaw-June-2015-Marie-Claire-Photo-Shoot-800x1060

Abbey Lee Kershaw za Marie Claire: - gluma je moja prava strast, zato ne mislim s tim krenuti polagano. No, birat ću uloge iako u svijetu glume nitko zapravo ne zna tko sam ja. Želim nove izazove i pomno ću paziti na kakvim ću projektima sudjelovati – Abbey se naime pojavljuje u novom hitu Mad Max Fury Road.

Emily-Ratajkowski-Editorialist-2015-Photo-Shoot03

Emily Ratajkowski za Editorialist: - sljedeća uloga želim da bude nešto nevezano uz ljepotu i dobar izgled, plan mi je da iznenadim sebe i druge - . Emily, lice donjeg rublja Yamamay, pojavila se u filmovima Gone Girl i We are your friends. Lijepa manekenka lice je brojnih modnih kampanja, no odlučila je karijeru usmjeriti ka glumi.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location