Username *
Password *
Remember Me

Uloga dame u dugoj plesnoj vintage haljini pristaje joj savršeno – prekrasna Natalie Portman njiše se iznad velikog plavetnila, odjevena u nježnu ružičastu sa cvijetom u kosi. Ovu scenu iz gotovo filmske foto-priče ovjekovječio je Norman Jean Roy za Harper’s Bazaar US. 34-godišnja glumica sada živi u Parizu sa suprugom Benjaminom Millepiedom, koreografom, i njihovim sinčićem Alephom.

natalie-portman-nnroy-harper01 cr

Odličan styling Natasha Royt osmislila je u znaku lepršavih haljina, velikih romantičnih šešira i laganih materijala, a sve skupa dolazi u neodoljivim tonovima od barbie roze do fuksije. Tu su i latice, aplikacije i volani, predivna stilska podrška snažnim retro kombinacijama - neke od scena totalno su filmske. Natalie je za magazin, među ostalim, rekla kako nije bila sigurna hoće li uspjeti žonglirati majčinstvo i karijeru, pa je jednom davno priupitala Cate Blanchett za savjet - jednostavno to napraviš, nerviranje oko svega ti neće pomoći - rekla joj je slavna kolegica.

natalie-portman-nnroy-harper02natalie-portman-nnroy-harper03natalie-portman-nnroy-harper04natalie-portman-nnroy-harper05natalie-portman-nnroy-harper06natalie-portman-nnroy-harper07natalie-portman-nnroy-harper08

harpers-bazaar-us-natalie-portman-1-620x771

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location