Username *
Password *
Remember Me

Koja joj je omiljena slastica, koji tehno izum obožava, kako najradije provodi slobodno vrijeme... plus još neke zanimljive detalje otkriva nam ovaj tjedan Ines Preidl. Poznata po cool frizurama i promjenama boje kose, kao i eklektičnom modnom stilu, voditeljica i PR suradnica naših modnih brendova dodaje i da ništa nije isto od kad je postala - mama.

MOJIH TOP 6 INES PREINDL 22

1. Moja obitelj!
Bez njih  ništa ne bi imalo smisla! Kako starimo tako shvaćamo koliko je sve prolazno i kako je važno s najmilijima provoditi kvalitetno vrijeme. Najdivnije mi je na kraju dana biti uz Krešu i Vita i to je moje utočište, mirna luka, smisao svega...

2. Putovanja
Ona su usko vezana za obitelj. Oduvijek sam voljela putovanja, no od kad sam postala mama sada još više uživam jer gradove i mjesta koje sam već posjetila, sada ponovo upoznajem ali na drugi način, kroz oči mog djeteta. Totalno novo iskustvo putovanja!

MOJIH TOP 6 INES PREINDL 5

3. Glazba
Od malena je glazba za mene bila nešto posebno. Divim se skladateljima i autorima koji mogu svoje misli uglazbiti i stvoriti melodije koje traju vječno. Svaki period, događaj, iskustvo povezujem s nekom melodijom, a najdraži izvođač i autor mi je George Michael. Moj doprinos glazbi u ovom životu je što sam bila plesačica i na taj način mogla sam dati još jednu dimenziju nekoj dragoj pjesmi.

4. Moda
Volim modu jer svakom dopušta da se izrazi na način koji želi. Ne volim kad se kritizira ili hvali nečiji stil, jer o ukusima se ne raspravlja, zar ne?! Imamo sreću da živimo u periodu kada je sve dopušteno i svi stilovi su IN, nitko sretniji od mene!

MOJIH TOP 6 INES PREINDL 15


5. Mobitel
E to je izum svih izuma! Ja ne znam kako smo mogli prije funkcionirati. Još se sjećam telefona u hodniku, sa prekratkom žicom pa ga nisam mogla dovući do moje sobe, a i čekanje poziva... prejadno ili romantično? Ne znam, ali volim pametne telefone, koji su i komp i mob i svi smo si dostupni u sekundi i možeš s njim gdje hoćeš!

6. Palačinke
Da, to mi je najdraže jelo. Može za doručak, ručak i večeru...bilo kad i s bilo čim. Ovisnost o jednom tako jednostavnom jelu ne mogu objasniti, ali izgleda da je to genetski jer i Vito najviše voli palačinke... i London, baš kao mama!   

 

pancakes

MOJIH TOP 6 INES PREINDL 1MOJIH TOP 6 INES PREINDL 2MOJIH TOP 6 INES PREINDL 4MOJIH TOP 6 INES PREINDL 11MOJIH TOP 6 INES PREINDL 12

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location