Username *
Password *
Remember Me

Svečanom dodjelom nagrada u subotu, 10. listopada 2015., završio je bečki LET'S CEE Film Festival koji okuplja najistaknutije filmske naslove iz područja centralne i istočne Europe: najveća zvijezda bila je naša redateljica Ivona Juka čiji je film Ti mene nosiš proglašen najboljim. Pred velikim ekranom našle su se ovih dana i naše slavne mame: Branka Krstulović, Sandra Bagarić, Ines Preindl i Jelena Perčin skoknule su do Cinestara na netom završeni Dječji festival. Povele su svoje klince i uživale u projekcijama najboljih animiranih hitova.

IMG 5927

Ovo je sedma nagrada hvaljenom filmu Ivone Juka, snimljen u ko-produkciji Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Srbije, koji je osim četiri Zlatne Arene na Pula Film Festivalu osvojio i Zlatnu Mimozu za najbolju režiju u Herceg Novom te Grand Prix za najbolji film na Avvantura Film Festivalu. Sada film putuje putuje prema Indiji, gdje se održava jedan od najpoznatijih svjetskih filmskih festivala International Film Fest of India, Goa, a na festivalskom putu naći će se i Filmfest München te najvažniji srpski filmski festival – Fest. Nakon toga slijedi žestoka utrka za European Film Award te prestižnog Oscara.

 

17.Jelena Percin
Jelena Perčin

Dječji festival u CineStaru održao se u svim Cinestar kinima u Hrvatskoj i BiH. Mali i veliki pritom su uživali u brojnim kino hitovima za najmlađe, kao što su Pan: Putovanje u Nigdjezemsku, Ups! Noa je otišao, Mune:Čuvar mjeseca, Albert, Blinky Bill: Neustrašiva koala, Malci, Mali zmaj te brojni drugi. Nagradu publike osvojili su mali žuti iliti Malci, no po ocjeni dječjeg žirija, najboljim filmom proglašen je film Pan: Putovanje u Nigdjezemsku.

7.Branka Krstulovic

Branka Krstulović

16.Ines Preindl

Ines Preindl

12.Sandra Bagaric sa sinovima

Sandra Bagarić